Sarlók, fűkaszák

Sarlók és fűkaszák, neked is szükséged van rájuk, gondoltad volna? Hidd el, a legtöbb kerttel rendelkező háztartásban szükség van egy jó anyagokból készült sarlóra, kézi fűkaszára. Nem, nem csak aratni lehet velük, sőt! Számtalan munkafolyamathoz jó megoldást tudnak jelenteni. Könnyen használhatóak, strapabíróak, kis helyen tárolhatóak és természetesen hasznosak is. 

Gaz? Vesszőzés? Nádírtás? Hozzáférhetetlennek hitt helyek? Van megoldás! Rendeld meg új sarlód, kézi fűkaszád online!


2termék12

Sarlót már tettél a kosradba, de szükséged lenne egy kézi, fa nyelű, kisebb, könyebben tárolhattó fűkaszára is? Megtaláltad! Kényelmes, ergonomikusan kialakított nyele biztonságos és komfortos munkavégzést biztosít. Az élezett fűkasza kiválóan alkalmas a ház körüli munkák elvégzésére. Szegélyek körül, fák tövében, kerítés mellett is alkalmazhatod, ahol a fűnyíró nem fér el vagy ahol nem lehetséges elektromos eszközökkel a növényzet eltávolítása. Tedd a kosaradba, és add le megrendelésed még ma!

Raktáron: 4 darab
1 865 Ft/darab
darab

Tudod mi pontosan a sarló? A sarló nem más, mint az a kerti szerszám, amelyet hagyományosan a mezőgazdaságban, elsősorban a szántóföldi növénytermesztés betakarításához használtak. Természetesen ma is jó szolgálatot tesz a kertben vagy a kisebb, gépekkel nem művelhető ültetvényeken ez a 360mm-es sarló változat fa nyéllel. Tedd a kosaradba, és add le megrendelésed még ma!

Raktáron: 2 darab
1 544 Ft/darab
darab