90*110 hegesztőüveg fehér
90x110mm hegesztőüveg átlátszó
72 Ft/darab

90x110mm hegesztőüveg átlátszó

90 x 110 mm-es átlátszó hegesztő üveg. Te tudod, hogy mire való ez az üveg? Még nem használtál hasonlót? Akkor most szerezd be, mert hamar megtérül az ára! Az átlátszó hegesztőüveg hagyományos pajzsokhoz használható kiegészítő felszerelés, amelynek az a funkciója, hogy megvédje a fekete, sötétített hegesztő üveget az azt ért hatásoktól.

Várható kiszállítás
2021.10.26
Raktáron   (10 darab)
72 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 3,6 Ft
Részletek

Hegesztőüveg védő 90X110 mm-es

 

Fontos, hogy a különféle pajzsok csak akkor óvják a testi épségedet, ha karbantartod őket. Cseréld ki a megsérült hegesztőüveget a hegesztő fejpajzsban vagy kézi pajzsban, ha szükséges!

 

Biztonságos hegesztési feladatok

 

A jó hegesztőüveg hegesztés közben megfelelő védelmet nyújt a szemnek. Amennyiben szeretnéd megelőzni a bajt, szerezd be a hegesztéshez szükséges termékek egyikét, vigyázz a szemed világára! Ha legközelebb a napfogyatkozást szeretnéd megnézni, használhatod arra is, akkor is védelmet nyújt a szemednek.

 

Hegesztéshez szükséges termékek

Amennyiben nem csak szemeid épségét, hanem a hegesztési munkafolyamatokhoz használt hegesztőüveget is védnéd a behátsoktól, akkor vásárolj mellé méretben megegyező átlátszó védelmi vonalat is.

 

A munkádhoz szükséges termékek széles kínálatát találod raktáron és jó hír, hogy mindig a valós készletet látod az oldalunkon. Akár egy darabra vagy több termékre van szükséged, nálunk annyit rendelhetsz, amennyire szükséged van!

 

Termék adatok:

 

Hegesztőüveg védő átlátszó üveg mérete: 90 * 110 MM

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek