Ládabontók, szeghúzók

Minden kertes háztartás, minden építkező, lakásfelújító kelléktárában elengedhetetlen eszköz a pajszer, ládabontó, vagy szeghúzó. Ez az a termék, amelynek felépítése annyira egyszerű, hogy nem is gondolnánk mennyi mindenre fogjuk tudni használni. Akár hosszú távú befektetésnek is tökéletes, erős, fém alapanyaga rendkívül strapabíró. Rendeld meg új feszítővasad online készletről és vedd át otthonodban, vagy akár a hozzád legközelebbi PostaPonton is!Ládabontók, szeghúzók

A feszítővas egy rendkívül sokféle néven ismert és sokszínűen felhasználható szerszám. Talán első neve, ahogy nagyapáink is ismerték a pajszer volt, aminek jelentése hosszú, erős acélrúd, amely vékony heggyel rendelkezik és használatával nagy erőt lehet kifejteni.


Ládabontó, avagy a sokat emlegetett piszkavas

A piszkavas egyenes és ,,s" alakú kivitelben is megvásárolható online barkácsboltunk kínálatából többféle méretben a legkülönbözőbb felhasználásokhoz.

Különböző nevei jól beszélnek felhasználási módjairól, hiszen többek között remek eszköz ládabontáshoz, szeghúzáshoz és különböző feszítést igénylő munkavégzésekhez is.

A ládabontó a megfelelő hatást kézi erő kifejtéssel éri el, ami annyit jelent, hogy segítségével egy egyszerű, jól használható és erős kétkarú emelőt kaphatunk.

Kétkarú emelőről akkor beszélünk, amikor az emeléshez vagy nyitáshoz szükséges erő tengelye és a mozgatókar, tehát a mi karunk között helyezkedik el a teher. Ennek a mozgásnak a hatására a feszítő munka sokkal könnyebbé válik, a ládák bontása, a szétfeszítendő termékek meglazítása nem fog többé gondot okozni.


Ahogy nagyapáink ismerik: pajszer

A feszítővas, vagy más néven ládabontó kialakítása nem véletlen. Az ék alakú vég közvetlenül benyomható azok alá a tárgyak alá, vagy azok közé a termékek közé, ahol a munkát szeretnénk elvégezni. Amennyiben ez sikeresen megtörtént, úgy az íves rész szolgál a feszítési munka elvégzésére, tehát erre tudunk rátámaszkodni, hogy a pajszer vége kiforduljon. A kifordulással a megemelendő tárgy fel fog emelkedni, a kifeszítendő elem ki fog nyílni.


Szeghúzó

A szeghúzó rész megtalálható a legtöbb ládabontó végén. Feladata, hogy a szegek fejéhez helyezve, azokat feszítés alá helyezve eltávolítsuk őket.

Most, hogy a ládabontó minden csínját-bínját ismerjük, össze is foglalhatjuk, hogy mi mindenre használható ez az egyszerű, de nagyszerű termék:

  • régi, beszorult ajtók és ablakok kifeszítésére
  • nehéz tárgyak lehelyezésére, felemelésére és a mozgatás segítésére (ilyenek lehetnek például a járdalapok, nehéz kövek lerakása a kertben, vagy a ház körül)
  • bontási munkálatokhoz (raklapok szétfeszítéséhez, zsindely, csempe, láda, vagy padlóburkolatok bontásához, de jó szolgálatot tesznek gipszkarton elemekkel való munkavégzés esetén is)

Weboldalunk virtuális polcain megtalálhatod a kézi szerszámok széles választéka mellett a kertben szükséges legtöbb terméket is.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, tel: 06706358665)

Ha a termékeket már a kosárba helyezted, akkor nincs más teendőd, mint az oldal tetején a talicskára (kosár) kattintani és véglegesíteni a megrendelésed. Ennyire egyszerű!

A továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Minden jog fenntartva! (2021) Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra.
#ügyfélszolgálat #hétfő #szombat #árukereső #megbízható #idő #fill #kft #mail #belépés #rendezés #2004 2021 #alapján #során #kosár üres #8 00 #gyártó #telefon #top #bolt #további #ládabontós szeghúzók #szűrés #fill #további #bolt #további #ládabontók szeghúzók