Pillanatszorítók

Asztalos szorítók vásárlása több méretben

A pillanatszorítók vagy más néven asztalos szorítók nem csak szakmunka közben, de a mindennapokban is jó szolgálatodra lesznek. Feladatuk rendkívül egyszerű, segítségük nélkül azonban bizony fejtörést okozhatnak ezek a folyamatok is. A pillanatszorító változatok arra lettek kifejlesztve, hogy különböző anyagokból készült alkatrészeket rögzítsenek össze a szerelés időtartamára. Használhatod őket az asztalos munkákon kívül ragasztásokhoz, vágásokhoz, csavarozásokhoz, hegesztéshez, különböző szerkezetek összeszereléséhez is. 

Ezek a termékek tulajdonképpen egy harmadik segítő kézként funkcionálnak. A fix szár mellett megtalálható ezeken az asztalos szorítókon egy mozgatható, csavaros szorítóval felszerelt szár is. Ezzel könnyen méretre állíthatjuk és megszoríthatjuk a szerkezetet az összefogandó anyagok mentén. 


2termék 12

Asztalos szorító - a sokoldalú kéziszerszám

Az asztalos szorítók annyira sokoldalú kéziszerszámok, hogy biztosan jó hasznát tudod venni Te is háztartásodban. A különböző kéziszerszám termék változatok között válogatva megtalálhatod a számodra nélkülözhetetlen termékeket. Nézd meg, mennyi van belőlük raktáron, tedd a kosárba a szükséges mennyiséget és a kiszállítás miatt sem kell aggódnod.

Amennyiben a friss hírekről, akciókrók és kampányokról sem szeretnél lemaradni, iratkozz fel hírlevelünkre! Hidd el, nem fogunk zaklatni felesleges levelekkel, csak a legjobb akciós ajánlatokat szereténk eljuttatni hozzád minék egyszerűbben és gyorsabban!

Nagyon fontos számunkra az ügyfélszolgálat kommunikáció! Éppen ezért munkanapokon 8-16 óra között elérhetőek vagyunk email címünkön és telefonon is. Tedd fel nekünk kérdésed akár a kiszállításról, akár a termékek kapcsán vagy a törzsvásárlói rendszer működéséről, mindenben, amiben csak tudunk segítségedre leszünk.

#pillanatszorito #pillanatszoritó #hozzájárulok #100 #2022 #szombat #email #belépés #érvényes #tartalmazó #mail #fill #top #árukereső #iratkozzon #kft #2004 2022 #tools #stanley #minden jog fenntartva #asztalos szoritó #asztalos szoritok #asztalosszorító #asztalos szorito #minden jog fenntartva #gyártó #szűrés #nap #vásárlók #kategóriák #kosár #idő #rendezés #alapján #következő #kiválasztott #gyorsan